Доставка Доставка  


Доставка - Кучешки и Котешки Аксесоари, Храни, Дрехи, Играчки за Вашето Куче и Котка

Всички поръчки до 100лева направени през онлайн магазин Uzunov90 се доставят в цялата страна чрез куриер на фирма ЕКОНТ на специални - намалени за нашата фирма цени - 20% от фиксираните цени на куриерската фирма. Доставки могат да се извършват до офис на Еконт или до адрес на клиента.

За поръчки над 100 лева до 3кг за цялата страна - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!


В рамките на гр. Варна НАД 50 лева ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА, до 50 лева доставката е около 3.60лв до офис на еконт или клиента може да си вземе поръчката от магазина ни на ул.Братя Миладинови 144./до Българска Кухня MG/

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена,употребявана).

Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

ПОРАДИ НИСКИТЕ ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ ФИРМА UZUNOV90 УВЕДОМЯВА, ЧЕ ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

Начин на плащане:

1. Наложен платеж Плащането за поръчката се извършва в момента на получаването от куриерската фирма. Условия за връщане на стока Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси; дефекти на стоката; несъответствие с обявения размер или количество, несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за: възстановяване на заплатената сума; заменяне на стоката с нова; отбив от цената.


Доставка - Кучешки и Котешки Аксесоари, Храни, Дрехи, Играчки за Вашето Куче и Котка
 
ПРОДУКТИ

   КОШНИЦА

   ТЪРСЕНЕ