За нас  За нас   


За нас  - Кучешки и Котешки Аксесоари, Храни, Дрехи, Играчки за Вашето Куче и Котка

Имаме удоволствието да Ви посрещнем в електронния магазин Узунов90,в който ще намерите всичко за Вашия домашен любимец!
Фирма "Узунов 90 АНИМАЛПЕТС"ООД е първия производител на кучешки аксесоари от ЕСТЕСТВЕНА кожа в България!
Фамилия Узунови създават фирмата през 1989год. и стартират на пазара като първите производители на кучешки аксесоари,мъжки и дамски колани,и ловни принадлежности от изцяло естествена кожа в България.С течение на годините фирма "Узунов90" се развива и разширява в производството си,за да може днес да предложи качество и богат асортимент от аксесоари.
Като първи производители в България ние сме тествали и изпробвали нашите аксесоари върху домашни любимци,и така сме усъвършенствали и подобрили технологията на нашата работа,в името на нашите клиенти и техните любимци.
За толкова години усърдна работа ние се стремим да Ви предложим перфектно обслужване,перфектни цени,добри продукти и отстъпки на едро и дребно.
Държим да отбележим,че фирма "Узунов90" не използва отпадъчни кожи и изрезки.
Фирмата държи на името и репутацията, и затова в работата си използваме висококачествена стомана с хром-никелово покритие,които гарантират дълготрайно използване.
Всички аксесоари са изработени от първокласна телешка и биволска кожа,които предлагаме в три разцветки- натурално,черно и тъмно кафяво.
Качество и добри цени,ще намерите във фирма "Узунов90".
Благодарим че ни се доверихте!
Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване!

За нас  - Кучешки и Котешки Аксесоари, Храни, Дрехи, Играчки за Вашето Куче и Котка
 
ПРОДУКТИ

   КОШНИЦА

   ТЪРСЕНЕ